1. Bluebuilt
  2. BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W Zwart + Lightning Kabel 1,5m Nylon Wit.

BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W Zwart + Lightning Kabel 1,5m Nylon Wit.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W Zwart + Lightning Kabel 1,5m Nylon Wit. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de BlueBuilt BBDAL15 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W Zwart + Lightning Kabel 1,5m Nylon Wit.

Met de BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W Zwart + Lightning Kabel 1,5m Nylon Wit, kom je met een volle batterij aan bij je bestemming. Dankzij de twee usb poorten, kun je twee apparaten tegelijkertijd opladen. Gebruik je eigen usb A oplaadkabel om de tweede usb poort te gebruiken. De meegeleverde kabel is van nylon en duurzamer dan een kunststof kabel. Deze autolader is niet geschikt voor snelladen. Het is mogelijk om de Lightning kabel ook aan te sluiten op andere apparaten, zoals je AirPods, iPad of e-reader. Je kunt ook een dashcam, navigatiesysteem of tablet voor je kinderen opladen. Zo geniet je niet alleen van je smartphone, maar ook van andere apparaten op dezelfde autolader. Als je weinig tijd hebt, maar je smartphone toch sneller wil opladen, dan kun je een snellader gebruiken.

Pluspunten
  • Met de twee USB-poorten kun je twee apparaten tegelijk opladen. Dankzij de stevige en elastische huls van gevlochten Nylon breekt deze kabel niet gemakkelijk. Je krijgt vijf jaar garantie op deze BlueBuilt autolader en kabel.

Minpunten
  • Deze oplader kan niet snelladen, dus het opladen van je smartphone duurt ongeveer 2 keer zo lang als met een snellader.

Veelgestelde vragen over de BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W Zwart + Lightning Kabel 1,5m Nylon Wit.

De BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W Zwart + Lightning Kabel 1,5m Nylon Wit. vind je in de volgende kleur of kleuren: Wit.