1. Garmin
 2. Garmin Camper 1095 Camper en Caravan Europa.

Garmin Camper 1095 Camper en Caravan Europa.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Camper 1095 Camper en Caravan Europa. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02749-15 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Camper 1095 Camper en Caravan Europa.

Met de Garmin Camper 1095 Camper en Caravan Europa ga je altijd goed voorbereid op weg. Dit navigatiesysteem heeft een grote 10 inch scherm, waarop je eenvoudig de routenavigatie bekijkt. Je kunt de afmetingen en het gewicht van je camper of caravan invoeren, waarna het navigatiesysteem de meest geschikte routes voor je zoekt. Naast het informeren van je over scherpe bochten en steile hellingen, kun je ook satellietbeelden van de omgeving bekijken. Zo vind je ook minder goed aangegeven campings makkelijk. Verder krijg je op je rit suggesties voor mooie routes of handige camperparkeerplaatsen. Je hoeft de kaarten niet handmatig te updaten, want je kunt draadloos via wifi je kaarten bijwerken. Je kunt het navigatiesysteem ook handsfree bedienen, zodat je tijdens het rijden je handen aan het stuur houdt. Vergeet niet je oplaadkabel aan te sluiten, want de batterij van je navigatie is niet gemaakt om lang mee te gaan.

Pluspunten
 • Je kunt de route gemakkelijk aflezen van het grote 10-inch scherm

  .

  Met verkeersinformatie via je smartphone ben je altijd op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadcentra

  .

  Bel handsfree via het navigatiesysteem om ongelukken en boetes te voorkomen.

Minpunten
 • Soms zijn er extra datakosten verbonden aan het ontvangen van verkeersinformatie via je smartphone.

Veelgestelde vragen over de Garmin Camper 1095 Camper en Caravan Europa.

De Garmin Camper 1095 Camper en Caravan Europa. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.