1. Bluebuilt
 2. BlueBuilt Power Delivery en Quick Charge Autolader met 2 Usb Poorten 20W Zwart.

BlueBuilt Power Delivery en Quick Charge Autolader met 2 Usb Poorten 20W Zwart.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BlueBuilt Power Delivery en Quick Charge Autolader met 2 Usb Poorten 20W Zwart. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de BlueBuilt BBAL3822 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de BlueBuilt Power Delivery en Quick Charge Autolader met 2 Usb Poorten 20W Zwart.

Met de BlueBuilt Power Delivery en Quick Charge Autolader met 2 Usb Poorten 20W Zwart laad je onderweg jouw iPhone en de Samsung smartphone van de bijrijder tegelijk snel op. De ovale usb C poort laadt jouw iPhone vanaf iPhone 8, Samsung S serie of andere nieuwe Android smartphones extra snel op via Power Delivery. Binnen een half uur is de batterij van je iPhone voor 50 procent opgeladen. Met de rechthoekige usb A poort zijn ook andere merken zoals Samsung A serie en Motorola snel op te laden via Quick Charge. Deze autolader heeft geen kabel, maar je kunt er wel een gebruiken van eigen makelij. Je bent bovendien 5 jaar gegarandeerd van de kwaliteit van de BlueBuilt oplader.

Pluspunten
 • Met twee snelladers kun je twee apparaten tegelijk extra snel opladen

  .

  Je iPhone of Android smartphone kan in een half uur tot 40-50 procent opgeladen worden

  .

  Je krijgt 5 jaar garantie op deze BlueBuilt autolader.

Minpunten
 • Er wordt geen oplaadkabel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de BlueBuilt Power Delivery en Quick Charge Autolader met 2 Usb Poorten 20W Zwart.

De BlueBuilt Power Delivery en Quick Charge Autolader met 2 Usb Poorten 20W Zwart. vind je in de volgende kleur of kleuren: .