1. Bluebuilt
  2. BlueBuilt Snelle Autolader 20W Zwart + Lightning Kabel 1,5 Nylon Wit.

BlueBuilt Snelle Autolader 20W Zwart + Lightning Kabel 1,5 Nylon Wit.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BlueBuilt Snelle Autolader 20W Zwart + Lightning Kabel 1,5 Nylon Wit. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de BlueBuilt BBDKLC15 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de BlueBuilt Snelle Autolader 20W Zwart + Lightning Kabel 1,5 Nylon Wit.

Met de BlueBuilt Snelle Autolader 20W Zwart + Lightning Kabel 1,5m Nylon Wit laad je jouw iPhone en het toestel van je bijrijder eenvoudig tegelijkertijd op. Deze autolader heeft twee usb poorten waarop je verschillende soorten apparaten aansluit. De meegeleverde Lightning kabel is gemaakt van duurzaam nylon en geeft je de mogelijkheid om je iPhone in een half uur voor 50 procent op te laden. Daarmee is het sneller dan het opladen via een standaard kabel. Op de andere usb A poort sluit je een extra apparaat aan. Deze usb A poort ondersteunt Quick Charge, waardoor je oudere Android smartphones snel oplaadt. Met 5 jaar garantie kun je er zeker van zijn dat je altijd met een volle batterij onderweg bent.

Pluspunten
  • Met 2 snellaadpoorten kun je 2 apparaten tegelijkertijd extra snel opladen. Laad je iPhone in een half uur voor 50 procent op. Je ontvangt 5 jaar garantie op deze BlueBuilt autolader en kabel.

Minpunten
  • Je hebt een extra kabel nodig om een tweede apparaat op te laden.

Veelgestelde vragen over de BlueBuilt Snelle Autolader 20W Zwart + Lightning Kabel 1,5 Nylon Wit.

De BlueBuilt Snelle Autolader 20W Zwart + Lightning Kabel 1,5 Nylon Wit. vind je in de volgende kleur of kleuren: Wit.