1. Brodit
 2. Brodit Telefoonhouder Auto ProClip 62-77mm met Lightning Oplader.

Brodit Telefoonhouder Auto ProClip 62-77mm met Lightning Oplader.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Brodit Telefoonhouder Auto ProClip 62-77mm met Lightning Oplader. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Brodit 521666 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Brodit Telefoonhouder Auto ProClip 62-77mm met Lightning Oplader.

Met de Brodit Telefoonhouder Auto ProClip 62-77mm met Lightning Oplader kun je je toestel veilig in de auto bevestigen en tegelijkertijd opladen. Hij heeft een ingebouwde Lightning aansluiting, dus je iPhone laadt automatisch op wanneer je het toestel in de houder plaatst. De kabel sluit je aan op je sigarettenaansteker in de auto. Zo kun je onderweg altijd gebruik maken van je navigatie en andere apps. Je kunt de houder precies afstellen op de breedte van je telefoon, tussen de 62 en 77 mm. Het is belangrijk om de dikte van je telefoonhoesje mee te tellen, want je toestel moet in het hoesje ook tussen de 62 en 77 mm passen. De ProClip is verkrijgbaar als aparte accessoire, die je nodig hebt om de autohouder te kunnen bevestigen.

Pluspunten
 • Laad je telefoon onderweg op

  .

  Met een klem zit je toestel stevig vast, ook als je over een hobbelige weg rijdt

  .

  Kies zelf waar op je dashboard je de telefoonhouder plaatst.

Minpunten
 • Het installeren van de houder is wat lastiger en vereist wat werk. Je hebt nog een aparte ProClip nodig om deze telefoonhouder te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Brodit Telefoonhouder Auto ProClip 62-77mm met Lightning Oplader.

De Brodit Telefoonhouder Auto ProClip 62-77mm met Lightning Oplader. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.