1. Garmin
 2. Garmin Camper 895 Camper en Caravan Europa.

Garmin Camper 895 Camper en Caravan Europa.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Camper 895 Camper en Caravan Europa. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02748-15 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Camper 895 Camper en Caravan Europa.

De Garmin Camper 895 Camper en Caravan Europa is een navigatiesysteem dat speciaal is gemaakt voor campers en auto's met een caravan. Het 8 inch scherm biedt een helder beeld en heeft een gebruiksvriendelijke interface. De navigatie is gebaseerd op de afmetingen en het gewicht van je voertuig, waardoor je alleen de routes krijgt die voor jou geschikt zijn. Ook word je gewaarschuwd voor scherpe bochten en steile hellingen. De satellietbeelden van de omgeving bieden je de mogelijkheid om campings te vinden die minder goed zijn aangegeven. Tijdens de rit krijg je suggesties voor routes, camperparkeerplekken en andere handige plaatsen. Kaarten update je gemakkelijk en gratis via wifi. Je bedient het navigatiesysteem handsfree, dus je houdt je handen tijdens het rijden aan het stuur. Vergeet niet om de oplaadkabel aan te sluiten, want de batterij van het navigatiesysteem is niet gemaakt om lang mee te gaan. Met de Garmin Camper 895 Camper en Caravan Europa ben je altijd verzekerd van een goede route.

Pluspunten
 • Je leest de route gemakkelijk af op het grote 8 inch scherm

  .

  Met verkeersinformatie via je smartphone ben je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra

  .

  Bel handsfree via het navigatiesysteem om ongelukken en boetes te voorkomen.

Minpunten
 • Soms zijn er extra datakosten verbonden aan het ontvangen van verkeersinformatie via je smartphone.

Veelgestelde vragen over de Garmin Camper 895 Camper en Caravan Europa.

De Garmin Camper 895 Camper en Caravan Europa. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.