1. Garmin
 2. Garmin Camper & Caravan 1090 - Wereld.

Garmin Camper & Caravan 1090 - Wereld.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Camper & Caravan 1090 - Wereld. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02425-15 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Camper & Caravan 1090 - Wereld.

De Garmin Camper & Caravan 1090 - Wereld is een krachtige navigatieoplossing voor campers en auto's met caravan. Met behulp van de ingebouwde voertuigprofielen en aangepaste routebeschrijvingen kunt u gevaarlijke situaties vermijden en krijgt u informatie over de route, zoals de lengte, de steiltegraad en de bochten. Het 10 inch touchscreen biedt heldere informatie over de route, zelfs in fel zonlicht, dankzij de antireflecterende technologie. Bovendien kunt u het scherm zowel in liggende als staande stand gebruiken. Het systeem heeft ook een voorgeïnstalleerde lijst met camperterreinen en plaatsen om te overnachten, met informatie over de voorzieningen, zoals zwembaden, elektrische oplaadpunten en restaurants. U kunt ook kaarten buiten de EU gratis downloaden, waardoor u de mogelijkheid heeft om de wereld te verkennen.

Pluspunten
 • Het navigatiesysteem voor in je camper of caravan heeft ook een functie voor gebruik in een personenauto

  .

  Het is handig om de route gemakkelijk af te lezen van het zeer grote 10-inch scherm

  .

  Met verkeersinformatie via je smartphone ben je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra.

Minpunten
 • Soms zijn er extra datakosten verbonden aan het ontvangen van verkeersinformatie via je smartphone.

Veelgestelde vragen over de Garmin Camper & Caravan 1090 - Wereld.

De Garmin Camper & Caravan 1090 - Wereld. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.