1. Garmin
 2. Garmin CamperVan - Europa.

Garmin CamperVan - Europa.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin CamperVan - Europa. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02666-11 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin CamperVan - Europa.

De Garmin CamperVan is jouw perfecte reisgenoot door Europa. Met dit navigatiesysteem lees je je route gemakkelijk af op het grote anti reflecterende 6,95 inch scherm. Als echte avonturier heb je geen voorbereiding nodig dankzij de Roadtrip Routes functie. Deze functie geeft je suggesties voor overnachtingsplaatsen, faciliteiten en nuttige plaatsen zoals tankstations en restaurants. Met de afbeeldingen, details en beoordelingen van de Michelin Green Guide weet je of een attractie de moeite waard is. Je kaarten blijven up-to-date dankzij gratis en draadloze wifi-updates. Ook ontvang je live verkeersinformatie door je navigatiesysteem te verbinden met de Garmin Drive app. Laad je navigatie altijd op voor vertrek, want de batterij is niet gemaakt om lang mee te gaan. Dankzij de Garmin CamperVan ben je zorgeloos op pad.

Pluspunten
 • Met Roadtrip Routes vind je de meest avontuurlijke routes door heel Europa

  .

  Je leest de route gemakkelijk af van het grote 6,95 inch, anti-reflecterende scherm

  .

  Met verkeersinformatie via je smartphone ben je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra.

Minpunten
 • Het navigatiesysteem geeft geen waarschuwingen over flitsers op je route.

Veelgestelde vragen over de Garmin CamperVan - Europa.

De Garmin CamperVan - Europa. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.