1. Garmin
  2. Garmin Dash Cam 47.

Garmin Dash Cam 47.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Dash Cam 47. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02505-01 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Dash Cam 47.

Met de Garmin Dash Cam 47 krijg je een betrouwbare begeleider voor je autoritten. De dashcam heeft een brede beeldhoek van 140 graden, waardoor je het verkeer op de rijbanen naast je goed kunt zien. Daarnaast waarschuwt de dashcam je bij gevaarlijke situaties, zoals als je zonder richtingaanwijzer van rijstrook wisselt. Zo blijf je alert en verminder je de kans op een ongeluk. Met de spraakbesturing bestuur je de Garmin Dash Cam 47 eenvoudig tijdens het rijden. Zo houd je je handen aan het stuur terwijl je de instellingen aanpast. Ook als je auto geparkeerd is, heb je geen omkijken meer naar de dashcam. In de parkeermodus filmt de camera automatisch bij een botsing, waardoor je achteraf weet hoe de schade ontstaan is. De beelden worden opgenomen in full hd kwaliteit, zodat je alle details duidelijk kunt zien. Zo heb je met de Garmin Dash Cam 47 een betrouwbare en slimme begeleider voor je autoritten.

Pluspunten
  • Dankzij de beeldhoek van 140 graden leg je ook de rijstroken naast je vast. De dashcam waarschuwt je bij gevaarlijke situaties, bijvoorbeeld als je zonder richtingaanwijzer van rijstrook wisselt. Je bestuurt de dashcam eenvoudig tijdens het rijden via de spraakbesturing.

Minpunten
  • Voor Parking Mode en Live View heb je een constante voedingkabel nodig die niet standaard wordt meegeleverd. Je ontvangt geen camera die het verkeer achter je auto opneemt.

Veelgestelde vragen over de Garmin Dash Cam 47.

De Garmin Dash Cam 47. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.