1. Garmin
 2. Garmin Dash Cam 67W.

Garmin Dash Cam 67W.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Dash Cam 67W. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02505-15 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Dash Cam 67W.

Met de Garmin Dash Cam 67W heb je altijd een uitstekende overzicht van de verkeerssituatie. Het 180 graden beeld zorgt ervoor dat elke detail zichtbaar is. De dashcam neemt quad HD video's op met 30 frames per seconde, zodat je zelfs het kenteken van je voorligger kunt zien. Ook als je in een gevaarlijke situatie terechtkomt, waarschuwt de dashcam je. Zo blijf je alert en voorkom je ongelukken. Bovendien filmt de dashcam in de parkeermodus automatisch bij een botsing, waardoor je achteraf weet wat er precies gebeurd is. Met de Garmin Dash Cam 67W ben je altijd verzekerd van een uitstekende weergave van de verkeerssituatie.

Pluspunten
 • Door de brede beeldhoek van 180 graden kun je ook zien wat er op de rijbanen naast je gebeurt

  .

  In quad hd beeldresolutie maak je scherpe opnames waarop details duidelijk zichtbaar zijn, zoals bijvoorbeeld het kenteken

  .

  Bij gevaarlijke situaties waarschuwt de dashcam je, bijvoorbeeld als je zonder richtingaanwijzer van rijstrook wisselt.

Minpunten
 • Voor Parking Mode en Live View heb je een Constant Power kabel nodig, die niet standaard meegeleverd wordt

  .

  Je krijgt geen camera die het verkeer achter je auto filmt.

Veelgestelde vragen over de Garmin Dash Cam 67W.

De Garmin Dash Cam 67W. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.