1. Garmin
  2. Garmin Dash Cam Live.

Garmin Dash Cam Live.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Dash Cam Live. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02619-10 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Dash Cam Live.

De Garmin Dash Cam Live heeft ook een parkeermodus. Hiermee maak je tijdens het parkeren opnames van je auto. Hierdoor kun je altijd terugzien wat er met je auto is gebeurd. De dashcam heeft een klein en compact formaat en pas makkelijk achter je achteruitkijkspiegel. Je krijgt een kwalitatieve opname, dankzij de 6-assige beeldstabilisatie. Dit voorkomt wazig beeld bij trillingen of schokken. Je kunt de opnames ook direct delen met je vrienden en familie. De dashcam wordt geleverd met een USB kabel, zodat je de opnames makkelijk kunt overzetten op je computer. Met de Garmin Dash Cam Live kun je altijd en overal meekijken met je auto. Je bent altijd op de hoogte van de toestand van je auto en wat er gebeurt. Dankzij de kwalitatieve opnames kun je altijd terugzien wat er is gebeurd. Je bent buiten ook verzekerd van veiligheid, omdat je wordt gewaarschuwd wanneer je te dicht bij andere voertuigen komt. Met de Garmin Dash Cam Live ben je beter beschermd op de weg.

Pluspunten
  • Door de LTE-verbinding kun je live meekijken via de app van je dashcam, bijvoorbeeld als je auto geparkeerd is. Je ontvangt een waarschuwing als je te dicht bij het voertuig voor je rijdt, waardoor je een aanrijding voorkomt. Bij een botsing slaat de dashcam automatisch de opgenomen video op, wat handig is als bewijs.

Minpunten
  • Voor de Live-weergavefuncties heb je een betaald Garmin LTE-abonnement en een voedingskabel nodig; deze worden niet meegeleverd

    .

    Je krijgt geen camera die het verkeer achter je auto opneemt.

Veelgestelde vragen over de Garmin Dash Cam Live.

De Garmin Dash Cam Live. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.