1. Garmin
  2. Garmin Dashcam Mini 2.

Garmin Dashcam Mini 2.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Dashcam Mini 2. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02504-10 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Dashcam Mini 2.

De Garmin Dashcam Mini 2 is een handige dashcam die je eenvoudig in je auto bevestigt. Hij heeft het formaat van een autosleutel, waardoor hij niet opvalt. Je bedient de dashcam via spraakbesturing en hij filmt in full hd resolutie met een beeldhoek van 140 graden. Zo krijg je een helder beeld van de omgeving. Bovendien heeft de Garmin Dashcam Mini 2 ook een Parking Mode. Als er iets tegen je auto aan botst, start de dashcam direct met filmen. Ook houd je je auto in de gaten met de Live View bewaking. Bij een ongeluk slaat de dashcam automatisch opnames op, die niet overschreven kunnen worden. Zo voel je je altijd veilig in je auto. Met de Garmin Dashcam Mini 2 voel je je altijd veilig in je auto. Je bevestigt de dashcam achter je achteruitkijkspiegel en hij neemt alles in de gaten. Met de spraakbesturing bedien je de dashcam eenvoudig tijdens het rijden. De Parking Mode beveiligt je auto als hij stil staat en de Live View bewaking houdt je auto op afstand in de gaten. De dashcam legt ook beelden vast bij een ongeluk en slaat deze automatisch op. Deze opnames kunnen niet overschreven worden. De Garmin Dashcam Mini 2 heeft een beeldhoek van 140 graden, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van de omgeving. Zo voel je je altijd veilig in je auto.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat kun je de dashcam achter je achteruitkijkspiegel plaatsen, zodat hij niet zichtbaar is. Je kunt de dashcam tijdens het rijden gemakkelijk bedienen met behulp van spraakbesturing. Met de beeldhoek van 140 graden kun je ook de rijbanen naast je opnemen.

Minpunten
  • Voor de Parking Mode en Live View heb je een Constant Power kabel nodig, deze wordt niet standaard meegeleverd. De dashcam heeft geen waarschuwingssysteem voor flitspalen, frontale botsingen of het verlaten van de rijbaan.

Veelgestelde vragen over de Garmin Dashcam Mini 2.

De Garmin Dashcam Mini 2. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.