1. Garmin
  2. Garmin Dezl LGV1010 Truck Europa.

Garmin Dezl LGV1010 Truck Europa.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Dezl LGV1010 Truck Europa. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02741-15 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Dezl LGV1010 Truck Europa.

Met de Garmin Dezl LGV1010 Truck Europa krijg je altijd de best mogelijke route voor je vrachtwagen in Europa. Het grote 10 inch scherm met anti-reflectie laat je gemakkelijk de route en belangrijke informatie aflezen. Door de afmetingen, het gewicht en de inhoud van je vrachtwagen in te vullen, krijg je de perfecte route met rekening gehouden met de maximale doorrijhoogtes voor viaducten en de maximale belasting op een brug. Met de ingebouwde wifi connectiviteit kun je nieuwe kaarten en software updates downloaden zonder je Garmin Dezl LGV1010 aan een computer te koppelen. Ook onderweg kun je met de Garmin Dezl LGV1010 Truck Europa je reis onderbreken. Dit systeem toont je waar je een vrachtwagenstop, parkeerplaats of wegrestaurant vindt. Daarnaast heeft het navigatiesysteem ook een ingebouwde diefstalalarm, waarmee je je vrachtwagen altijd kan beschermen. De Garmin Dezl LGV1010 Truck Europa is dus de ideale navigatie voor vrachtwagenchauffeurs die altijd de beste routes willen.

Pluspunten
  • Vul gemakkelijk de afmetingen en het gewicht van je vrachtwagen in het systeem in, zo voorkom je routes langs te lage viaducten of scherpe bochten. Je leest de route gemakkelijk af van het grote 10-inch scherm. Met verkeersinformatie via je smartphone ben je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra.

Minpunten
  • Soms zijn er extra datakosten verbonden aan het ontvangen van verkeersinformatie via je smartphone

    .

    Het navigatiesysteem heeft geen ingebouwde dashcam.

Veelgestelde vragen over de Garmin Dezl LGV1010 Truck Europa.

De Garmin Dezl LGV1010 Truck Europa. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.