1. Garmin
  2. Garmin Dezl LGV810 Truck Europa.

Garmin Dezl LGV810 Truck Europa.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Dezl LGV810 Truck Europa. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02740-15 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Dezl LGV810 Truck Europa.

Met de Garmin Dezl LGV710 Truck Europa vind je altijd de beste routes voor je vrachtwagen in Europa. Het systeem heeft een grote 7 inch scherm met anti-reflectie waardoor je gemakkelijk alle informatie kunt aflezen. Door de afmetingen, het gewicht en de inhoud van je vrachtwagen in te vullen, berekent het systeem de perfecte route. Bovendien houdt het rekening met maximale doorrijhoogtes voor viaducten en maximale belasting op een brug. Daarnaast biedt de Garmin Dezl LGV710 Truck Europa de mogelijkheid om via de ingebouwde wifi connectiviteit kaarten en software updates te downloaden. Handig voor als je onderweg bent. Wil je onderweg even een pauze nemen? Dit systeem laat zien waar je een vrachtwagenstop, parkeerplaats of wegrestaurant vindt. Met de Garmin Dezl LGV710 Truck Europa ben je altijd voorzien van een betrouwbare en veilige route door Europa.

Pluspunten
  • Vul gemakkelijk de afmetingen en het gewicht van je vrachtwagen in het systeem in, zo voorkom je routes langs te lage viaducten of scherpe bochten. Je leest de route gemakkelijk af van het grote 7-inch scherm. Met verkeersinformatie via je smartphone ben je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra.

Minpunten
  • Er kunnen soms extra datakosten verbonden zijn aan het ontvangen van verkeersinformatie via je smartphone. Het navigatiesysteem heeft niet de mogelijkheid om een ingebouwde dashcam te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Garmin Dezl LGV810 Truck Europa.

De Garmin Dezl LGV810 Truck Europa. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.