1. Garmin
  2. Garmin Drive 53 Europa.

Garmin Drive 53 Europa.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Drive 53 Europa. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02858-10 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Drive 53 Europa.

Met de Garmin Drive 53 bereik je gemakkelijk elke bestemming in Europa. Het navigatiesysteem heeft gratis kaartupdates, waardoor je altijd de juiste route volgt en de laatste verkeersinformatie krijgt. Het anti-reflecterende 5 inch beeldscherm, zorgt ervoor dat je je route ook in direct zonlicht goed kunt volgen. Je koppelt het navigatiesysteem aan de Garmin Drive app op je smartphone voor live verkeersinformatie zoals files en werkzaamheden. Let op: hiervoor kunnen extra mobiele data kosten aan verbonden zijn. Je krijgt ook nuttige plaatsen op je route getoond, zoals restaurants, parkeerplaatsen en toiletten. Je bedient het navigatiesysteem niet met je stem, dus je hoeft je hand niet van het stuur te halen om te navigeren. Let op: de batterij van je autonavigatie is niet gemaakt om lang mee te gaan. Zorg daarom dat je altijd je oplaadkabel aansluit voor je vertrekt.

Pluspunten
  • Het antireflectiescherm is ook op zonnige dagen gemakkelijk af te lezen. Met de gratis kaartupdates blijft jouw navigatiesysteem altijd up-to-date. Dankzij de flitspaalwaarschuwing weet je precies waar je op je route geflitst wordt, zodat je boetes kunt voorkomen.

Minpunten
  • Aan het navigeren via je smartphone kunnen extra datakosten verbonden zijn

    .

    Het navigatiesysteem bedien je niet met je stem, waardoor je je hand van het stuur moet halen om het te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Garmin Drive 53 Europa.

De Garmin Drive 53 Europa. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.