1. Garmin
 2. Garmin DriveSmart 66 EU MT-S.

Garmin DriveSmart 66 EU MT-S.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin DriveSmart 66 EU MT-S. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02469-10 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin DriveSmart 66 EU MT-S.

Met de Garmin DriveSmart 66 EU MT-S bereik je moeiteloos je bestemming in Europa. Met het 6 inch beeldscherm dat anti-reflecterend is, lees je makkelijk je route af. Dit is ook het eerste model met een HD scherm. De environmental zone routing functie waarschuwt je als je in de buurt komt van milieuzones, zodat je geen boetes krijgt. Ook waarschuwt het navigatiesysteem je voor gevaarlijke verkeerssituaties. Koppel je systeem aan je Garmin Drive app op je smartphone om ook live verkeersinformatie te ontvangen. Met de Tripadvisor beoordelingen en de nuttige plaatsen functie vind je onderweg altijd de beste restaurants en de leukste bezienswaardigheden. Let wel op dat de accu van je navigatie niet gemaakt is om lang mee te gaan. Sluit daarom altijd je oplaadkabel aan voor vertrek. Met de Garmin DriveSmart 66 EU MT-S bereik je makkelijk je bestemming in Europa. Met de vernieuwde functies en de live verkeersinformatie ben je voorbereid op elke verkeerssituatie.

Pluspunten
 • Je leest je route gemakkelijk af van het haarscherpe 6 inch HD scherm

  .

  Vermijd boetes dankzij waarschuwingen voor milieuzones

  .

  Blijf op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra met verkeersinformatie via je smartphone.

Minpunten
 • Om live services zoals live verkeersinformatie, het weer en benzineprijzen te ontvangen, download je een app, wat kan leiden tot extra mobiele datakosten.

Veelgestelde vragen over de Garmin DriveSmart 66 EU MT-S.

De Garmin DriveSmart 66 EU MT-S. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.