1. Kenu
 2. Kenu Telefoonhouder Auto Achterkant Navigatie Display met Draadloos Opladen.

Kenu Telefoonhouder Auto Achterkant Navigatie Display met Draadloos Opladen.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Kenu Telefoonhouder Auto Achterkant Navigatie Display met Draadloos Opladen. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Kenu AVW-KK-NA en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Kenu Telefoonhouder Auto Achterkant Navigatie Display met Draadloos Opladen.

Blijf onderweg opgeladen met de Kenu Telefoonhouder Auto Achterkant Navigatie Display met Draadloos Opladen. Deze telefoonhouder is gemakkelijk aan te sluiten op de meegeleverde autolader en biedt draadloos opladen voor iPhones vanaf de iPhone 8 en de Samsung S en Note serie. Je plakt de telefoonhouder eenvoudig aan de achterkant van je navigatie display zodat je direct je meldingen kunt zien. Je telefoon plaats je tussen de klem en stelt de afmetingen eenvoudig aan zodat hij stevig vast blijft zitten. Deze telefoonhouder biedt een betrouwbare en comfortabele manier om je telefoon onderweg op te laden. Hij is ook uitgerust met een verstelbare standaard waarmee je je telefoon in verschillende posities kunt plaatsen voor optimaal comfort.

Pluspunten
 • Je laadt je toestel onderweg op met de maximale snelheid

  .

  Je telefoon wordt direct opgeladen wanneer je hem plaatst, je hoeft geen kabel aan je smartphone te sluiten

  .

  Kante de houder in elke gewenste kijkhoek.

Minpunten
 • Deze houder alleen maar is om achterop je navigatiedisplay te plakken.

Veelgestelde vragen over de Kenu Telefoonhouder Auto Achterkant Navigatie Display met Draadloos Opladen.

De Kenu Telefoonhouder Auto Achterkant Navigatie Display met Draadloos Opladen. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.