1. Kenwood
  2. KENWOOD DMX125DAB.

KENWOOD DMX125DAB.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de KENWOOD DMX125DAB. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Kenwood Audio DMX125DAB en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de KENWOOD DMX125DAB.

Met de KENWOOD DMX125DAB heb je een radio met meerdere afspeelmogelijkheden in je auto. Je luistert naar digitale radio met de DAB+ tuner, waardoor het signaal ruisvrij is en je meer zenders ontvangt. Maar ook je eigen muziek is gemakkelijk af te spelen. Door middel van het aanraakgevoelige scherm heb je een intuïtief bedieningssysteem. Stream muziek draadloos vanaf je telefoon of tablet dankzij de bluetooth-verbinding. De KENWOOD DMX125DAB heeft een inbouwdiepte van 75 millimeter, waardoor je de autoradio eenvoudig in je dashboard kunt monteren. Dit apparaat biedt je daarnaast ook nog eens verschillende instelmogelijkheden en een geweldig geluid.

Pluspunten
  • Met de DAB+ tuner kun je genieten van een kraakhelder radiogeluid. Je bedient de autoradio door op het touchscreen te tikken met je vingertoppen. De autoradio streamt muziek draadloos van je smartphone of tablet via bluetooth.

Minpunten
  • Je speelt geen cd's af op de autoradio.

Veelgestelde vragen over de KENWOOD DMX125DAB.

De KENWOOD DMX125DAB. vind je in de volgende kleur of kleuren: .