1. Mio
  2. Mio MiVue C588T.

Mio MiVue C588T.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Mio MiVue C588T. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Mio 5415N6620029 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Mio MiVue C588T.

Met de Mio MiVue C588T heb je een slimme oplossing om veilig de weg op te gaan met je auto. Je krijgt een dual dashcam, waardoor je de verkeerssituatie rondom je auto filmt. De voor- en achtercamera filmen in full HD-resolutie met 30 frames per seconde, waarmee je vloeiende en scherpe beelden opneemt. Met de brede 140 graden beeldhoek krijg je alles mee. Ook als het donker is, is de Mio MiVue C588T nog steeds bruikbaar. Dankzij de lichtsterke Sony STARVIS beeldsensor maak je heldere opnamen, zelfs in het donker. Met deze beeldsensor zijn ook kleine details goed leesbaar, zoals het kenteken van een auto. Daarnaast ontvang je ook een melding als je te hard rijdt, zodat je alert blijft op je snelheid en je snelheidsboetes voorkomt. Kortom, met de Mio MiVue C588T blijf je veilig en alert op de weg.

Pluspunten
  • Met de dual dashcam film je zowel de verkeerssituatie voor als achter je auto. Dankzij de lichtsterke Sony STARVIS beeldsensor maak je ook in avond- en nachtelijke omstandigheden heldere opnamen. Je krijgt een melding als je te hard rijdt, waardoor je snelheidsboetes kunt voorkomen.

Minpunten
  • Om gebruik te maken van de Smart parkeermodus heb je een Smartbox nodig, die niet meegeleverd wordt.

Veelgestelde vragen over de Mio MiVue C588T.

De Mio MiVue C588T. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.