1. Nordväl
  2. Nordväl DC102 Dashcam 2CH 2K + Wifi 32GB.

Nordväl DC102 Dashcam 2CH 2K + Wifi 32GB.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nordväl DC102 Dashcam 2CH 2K + Wifi 32GB. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Nordväl DC102-32GB en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Nordväl DC102 Dashcam 2CH 2K + Wifi 32GB.

Verder heeft deze dashcam ook wifi. Zo kun je de beelden direct delen op je smartphone of tablet. Ook heb je de optie om de beelden via de app op te slaan op een externe harde schijf, wat de opslagcapaciteit verhoogt. Met de meegeleverde 32 GB micro SD kaart sla je alvast veel beelden op. Deze kun je eenvoudig bekijken op je pc of laptop door een USB kabel aan te sluiten. De dashcam is gemakkelijk op te laden via de meegeleverde USB kabel en je kunt deze ook gebruiken als je de beelden op je laptop wilt bekijken. Bovendien heeft de Nordväl DC102 Dashcam 2CH 2K + Wifi 32GB een meegeleverde stoppenkast, waarmee je de camera in je auto kunt aansluiten. Zo ben je verzekerd van een continue stroomvoorziening en blijven de beelden continu opgenomen. Je kunt de camera ook gebruiken om je auto te volgen als deze wordt gestolen. De dashcam heeft daarvoor een speciale modus met een langere batterijduur. Zo kun je gemakkelijk de locatie van je auto achterhalen en je kunt de beelden direct bekijken in de app. Kortom, de Nordväl DC102 Dashcam 2CH 2K + Wifi 32GB is een complete dashcam met alle benodigde functies. Je kunt er makkelijk mee werken en je hebt altijd je verkeerssituatie onder controle. Deze dashcam is een must voor iedereen die op zoek is naar veiligheid en betrouwbare beelden.

Pluspunten
  • Leg de verkeerssituatie voor en achter je auto vast. Dankzij de G sensor slaat de dashcam automatisch beelden op bij onverwachte bewegingen. Met behulp van de ingebouwde GPS module worden de actuele tijd, snelheid en locatie gegevens van jouw ritten opgeslagen.

Minpunten
  • Je hebt de Nordväl PMPC01 Parkeermodus kabelset nodig als je de parkeermodus wilt gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Nordväl DC102 Dashcam 2CH 2K + Wifi 32GB.

De Nordväl DC102 Dashcam 2CH 2K + Wifi 32GB. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.