1. Bluebuilt
 2. Otterbox Telefoonhouder Auto met MagSafe Magneet + BlueBuilt Autolader Quick Charge.

Otterbox Telefoonhouder Auto met MagSafe Magneet + BlueBuilt Autolader Quick Charge.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Otterbox Telefoonhouder Auto met MagSafe Magneet + BlueBuilt Autolader Quick Charge. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de BlueBuilt BBAL3622 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Otterbox Telefoonhouder Auto met MagSafe Magneet + BlueBuilt Autolader Quick Charge.

Geef je iPhone 12, 13 of 14 onderweg een extra boost met de Otterbox Telefoonhouder Auto met MagSafe Magneet + BlueBuilt Autolader Power Delivery. Deze houder met MagSafe magneet klik je gemakkelijk op je smartphone. Plaats je iPhone horizontaal of verticaal in je auto, zodat je de navigatie handig kan aflezen. Bevestig de telefoonhouder in het luchtrooster met een klem en laad met de 2 oplaadpoorten je iPhone en die van je bijrijder op. Kies je voor een Power Delivery autolader, dan heb je binnen een half uur 50 procent opgeladen. Je hebt daarvoor nog wel een oplaadkabel nodig. Gebruik je eigen kabel of bestel een nieuwe. Deze BlueBuilt autolader komt met 5 jaar garantie. Zo rijd je steeds met een volle batterij en een gemakkelijk afleesbare navigatie.

Pluspunten
 • Laad 2 smartphones onderweg op met de 2 aanwezige oplaadpoorten. Koppel je iPhone 12, 13 of 14 snel en gemakkelijk aan de MagSafe magneet. Dankzij de handige positie van je smartphone bestuur je gemakkelijk je navigatie- of muziekapp.

Minpunten
 • Je hebt een kabel nodig om je smartphone op te laden

  .

  -> Je hebt een kabel nodig om je smartphone op te laden. Gebruik een Power Delivery autolader om je iPhone snel op te laden

  .

  -> Gebruik een Power Delivery autolader om je iPhone snel op te laden.

Veelgestelde vragen over de Otterbox Telefoonhouder Auto met MagSafe Magneet + BlueBuilt Autolader Quick Charge.

De Otterbox Telefoonhouder Auto met MagSafe Magneet + BlueBuilt Autolader Quick Charge. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.