1. TomTom
 2. TomTom GO Camper Max Wereld + accessoire bundel.

TomTom GO Camper Max Wereld + accessoire bundel.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de TomTom GO Camper Max Wereld + accessoire bundel. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de TomTom 1YB7.002.10 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de TomTom GO Camper Max Wereld + accessoire bundel.

Met de TomTom Go Camper Max Wereld + accessoire bundel heb je alles wat je nodig hebt om je TomTom te beschermen en optimaal te gebruiken. De autolader met twee poorten zorgt ervoor dat je zowel je navigatiesysteem als je smartphone tegelijkertijd kunt opladen, wat je een hoop tijd bespaart. De dashboardhouder maakt het gemakkelijk om je TomTom stevig op het dashboard of de voorruit te bevestigen. De TomTom Go Camper Max is speciaal ontworpen voor het gebruik in een camper. Voer de afmetingen en het gewicht van jouw voertuig in en de TomTom zoekt de meest geschikte routes uit. Je krijgt tijdens de rit actuele verkeersinformatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra wanneer je de TomTom aan je smartphone koppelt. Daarnaast kun je kaarten van Europese landen draadloos downloaden via wifi. Vergeet niet om je oplaadkabel aan te sluiten voordat je vertrekt, aangezien de batterij van je navigatie niet gemaakt is om lang mee te gaan.

Pluspunten
 • Het navigatiesysteem voor in je camper of caravan heeft ook een functie voor gebruik in een personenauto

  .

  De gebruikers kunnen gemakkelijk de route lezen van het grote 7 inch scherm

  .

  Met verkeersinformatie via je smartphone blijf je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra.

Minpunten
 • Er kunnen soms extra datakosten verbonden zijn aan het ontvangen van verkeersinformatie via je smartphone

  .

  Het scherm heeft geen anti-reflecterende laag, waardoor het moeilijker is om de route af te lezen als de zon erop schijnt.

Veelgestelde vragen over de TomTom GO Camper Max Wereld + accessoire bundel.

De TomTom GO Camper Max Wereld + accessoire bundel. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.