1. TomTom
  2. TomTom GO Camper Tour Wereld.

TomTom GO Camper Tour Wereld.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de TomTom GO Camper Tour Wereld. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de TomTom 1PN6.002.20 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de TomTom GO Camper Tour Wereld.

Met de TomTom GO Camper Tour Wereld ben je verzekerd van een ontspannen vakantie. Je voert eenvoudig de afmetingen en het gewicht van je camper of caravan in en je krijgt een route die volledig is afgestemd op de mogelijkheden van je voertuig. Deze TomTom heeft spraakbesturing, waardoor je je focus liever op de weg houdt. Je leest de routeaanwijzingen af op het grote, 6 inch glanzende scherm. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de live verkeersinformatie via je smartphone. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra. Let wel op dat hier soms extra kosten aan verbonden kunnen zijn. Het gps systeem heeft ingebouwde wifi, waardoor je draadloos kaarten installeert en de TomTom bijwerkt. Uiteraard is dit apparaat ook geschikt voor gebruik met een normale personenauto. Vergeet niet om je oplaadkabel aan te sluiten voor vertrek, want de batterij van de navigatie is niet gemaakt om lang mee te gaan.

Pluspunten
  • Bel handsfree via het navigatiesysteem en voorkom ongelukken en boetes. Met behulp van verkeersinformatie via je smartphone ben je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra. Omdat je het navigatiesysteem bijwerkt via wifi, hoef je hem niet met een kabel op je computer aan te sluiten.

Minpunten
  • Er zijn soms extra datakosten verbonden aan het ontvangen van verkeersinformatie via je smartphone

    .

    Het scherm heeft geen anti-reflecterende laag, waardoor het moeilijker is om de route af te lezen als de zon erop schijnt.

Veelgestelde vragen over de TomTom GO Camper Tour Wereld.

De TomTom GO Camper Tour Wereld. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.