1. Bluebuilt
 2. Veripart Houder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen + Autolader en Usb Kabel.

Veripart Houder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen + Autolader en Usb Kabel.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Veripart Houder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen + Autolader en Usb Kabel. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de BlueBuilt CBL1160 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Veripart Houder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen + Autolader en Usb Kabel.

Met de Veripart Houder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen + Autolader en Usb Kabel wordt het opladen van je smartphone onderweg makkelijker dan ooit. Alle iPhones vanaf de iPhone 8 en de Samsung S en Note serie laden draadloos op wanneer ze in de standaard staan en aangesloten zijn op de autolader. De lader heeft 2 poorten, waarvan één Quick Charge poort voor het extra snel opladen van je Android telefoon. Met de usb C kabel laad je daarnaast ook tablets en steeds meer andere apparaten, zoals e-readers en bluetooth oortjes, op. Voor het opladen van een Samsung S20, Note 20 of een iPhone is het aan te raden om een oplader met Power Delivery te gebruiken. De tweede poort levert 5 watt en is vooral geschikt voor het opladen van bijvoorbeeld je koptelefoon, smartwatch of navigatiesysteem. Met de Veripart Houder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen + Autolader en Usb Kabel heb je altijd de juiste oplader bij de hand. Je toestel laadt automatisch op, zonder dat je erbij hoeft te staan. Zo hoef je je nooit meer druk te maken over een lege batterij tijdens het rijden. De lader bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je met een volle batterij op je bestemming aankomt.

Pluspunten
 • Je telefoon begint meteen op te laden zodra je hem plaatst, je hoeft geen kabeltje op je smartphone aan te sluiten

  .

  Het installeren is makkelijk en het duurt niet lang

  .

  Door een klem wordt je toestel stevig vastgehouden, ook als je over een hobbelige weg rijdt.

Minpunten
 • Een zuignap blijft niet even goed plakken op elk dashboard.

Veelgestelde vragen over de Veripart Houder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen + Autolader en Usb Kabel.

De Veripart Houder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen + Autolader en Usb Kabel. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.