1. Bluebuilt
 2. Veripart Telefoonhouder met Draadloos Opladen + BlueBuilt Autolader Quick Charge 18W.

Veripart Telefoonhouder met Draadloos Opladen + BlueBuilt Autolader Quick Charge 18W.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Veripart Telefoonhouder met Draadloos Opladen + BlueBuilt Autolader Quick Charge 18W. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de BlueBuilt BBAL3622 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Veripart Telefoonhouder met Draadloos Opladen + BlueBuilt Autolader Quick Charge 18W.

Geniet van draadloos opladen onderweg met de Veripart Telefoonhouder met Draadloos Opladen + BlueBuilt Autolader Quick Charge 18W. Deze set is makkelijk aan te sluiten op de autolader. Verstel de breedte van de klemmen, zodat je je smartphone erin kunt plaatsen. Je iPhone 8 en nieuwer, de Samsung S en Note serie ondersteunen draadloos opladen, net als toestellen met een breedte tussen de 59 en 89 mm inclusief telefoonhoesje. De houder is eenvoudig te bevestigen op je dashboard met de zuignap of op het luchtrooster met de roosterklem. Stel precies de hoogte in die voor jou handig is in de auto. Sluit de houder aan op stroom met een usb C kabel en de BlueBuilt autolader om op te laden. De BlueBuilt autolader is zo ontworpen dat je met de tweede poort nog een smartphone tegelijk kunt opladen. Daarnaast geniet je van 5 jaar garantie op de BlueBuilt autolader. Dankzij de Veripart Telefoonhouder met Draadloos Opladen + BlueBuilt Autolader Quick Charge 18W ben je verzekerd van een volle batterij tijdens het rijden.

Pluspunten
 • Sluit de houder aan op de autolader en laad je smartphone draadloos op

  .

  -> Sluit de houder aan op de autolader en laad je smartphone draadloos op

  .

  Laad je smartphone onderweg op maximale snelheid op

  .

  -> Laad je smartphone onderweg op maximaal tempo op

  .

  Je smartphone laadt direct op wanneer je hem plaatst, je hoeft geen kabeltje op je smartphone aan te sluiten

  .

  -> Je smartphone laadt direct op zodra je hem hebt geplaatst, je hoeft geen kabeltje aan je smartphone te sluiten.

Minpunten
 • Hele zware smartphones veroorzaken het verschuiven van je luchtrooster, waardoor je jouw scherm niet meer goed kunt zien.

Veelgestelde vragen over de Veripart Telefoonhouder met Draadloos Opladen + BlueBuilt Autolader Quick Charge 18W.

De Veripart Telefoonhouder met Draadloos Opladen + BlueBuilt Autolader Quick Charge 18W. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.