1. Overig
  2. ACT Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit/Luchtrooster met Draadloos Opladen.

ACT Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit/Luchtrooster met Draadloos Opladen.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de ACT Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit/Luchtrooster met Draadloos Opladen. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de ACT AC9010 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de ACT Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit/Luchtrooster met Draadloos Opladen.

Met de ACT Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit/Luchtrooster met Draadloos Opladen lees je veilig de navigatie af van je smartphone. De klemme openen automatisch wanneer je jouw smartphone voor de houder houdt. Als je smartphone draadloos opladen ondersteunt, start hij ook direct met het opladen van je toestel. Deze telefoonhouder bevestig je eenvoudig in het luchtrooster met een klem of op het dashboard of de voorruit van je auto met een zuignap. Door het kogelgewricht lees je de navigatie zowel horizontaal als verticaal af. De houder wordt met een kabel geleverd, maar je krijgt geen oplader meegeleverd. Met de ACT Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit/Luchtrooster met Draadloos Opladen maak je het aflezen van je navigatie comfortabeler en veiliger. Je bevestigt de houder eenvoudig op een luchtrooster, het dashboard of de voorruit van je auto. Door het kogelgewricht lees je de navigatie in elke gewenste hoek af. Als je smartphone draadloos opladen ondersteunt, start het opladen van je toestel direct. Je krijgt een kabel meegeleverd om de houder op te laden, maar geen oplader. Zo heb je altijd genoeg vermogen om je navigatie te lezen.

Pluspunten
  • De houder gaat vanzelf open waardoor je jouw smartphone extra snel plaatst. De houder opent automatisch, waardoor je je smartphone snel kunt plaatsen. Je telefoon laadt direct op wanneer je hem plaatst, je hoeft geen kabeltje op je smartphone aan te sluiten. Je telefoon wordt automatisch opgeladen als je hem plaatst, je hoeft geen kabel aan te sluiten. Installeer deze telefoonhouder snel een eenvoudig. Installeer deze telefoonhouder snel en makkelijk.

Minpunten
  • Zware smartphones kunnen ervoor zorgen dat je luchtrooster verschuift, waardoor je je scherm niet meer goed kunt zien

    .

    Soms kan een zuignap losraken.

Veelgestelde vragen over de ACT Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit/Luchtrooster met Draadloos Opladen.

De ACT Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit/Luchtrooster met Draadloos Opladen. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.