1. Overig
  2. AZDome BN03 Dashcam.

AZDome BN03 Dashcam.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AZDome BN03 Dashcam. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de AZDome BN03 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de AZDome BN03 Dashcam.

De AZDome BN03 Dashcam heeft ook een Supercapacitor, waardoor je meer prestaties krijgt in extreme omstandigheden. Het grote voordeel is dat deze batterij ook tegen hoge temperaturen kan. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je onderweg bent in hete klimaten. Bovendien heeft de dashcam een afstandsbediening, waarmee je de camera eenvoudig aan of uit kunt schakelen. Je kunt de camera ook gebruiken om je parkeerplek te markeren. Zo weet je precies waar je auto staat als je terugkomt. Kortom, met de AZDome BN03 Dashcam heb je altijd een veilig en betrouwbaar overzicht van de verkeerssituatie.

Pluspunten
  • Dankzij de Sony Starvis beeldsensor zijn je beelden ook in donkere omstandigheden duidelijk. Bij onverwachte bewegingen slaat de dashcam automatisch beelden op door de G sensor. Je loopt minder risico op een boete, omdat de dashcam door de GPS-module altijd laat zien hoe hard je rijdt.

Minpunten
  • Deze dashcam heeft geen scherm om beelden te bekijken.

Veelgestelde vragen over de AZDome BN03 Dashcam.

De AZDome BN03 Dashcam. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.