1. Overig
  2. AZDome Full HD Achtercamera.

AZDome Full HD Achtercamera.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AZDome Full HD Achtercamera. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de AZDome WR03 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de AZDome Full HD Achtercamera.

Met de AZDome Full HD Achtercamera zorg je ervoor dat je altijd op de hoogte bent van het verkeer achter je. De camera heeft een kijkhoek van 140 graden en legt dus alle rijbanen achter je vast. De camera is waterdicht, dus je kunt hem aan de buitenkant van je auto monteren en zo doorregenen filmen. Ook als het donker is, film je gewoon door. Met de Full HD resolutie zie je alle kleine details achter je auto zoals kentekens. Hierdoor kun je eenvoudig de bestuurder van de andere auto achterhalen. Met deze achtercamera ben je dus altijd goed voorbereid op onverwachte situaties.

Pluspunten
  • Door de beeldhoek van 140 graden breng je de rijbanen achter en naast je in beeld. Met de waterdichte camera kun je hem ook buiten je auto monteren. Dankzij de full hd resolutie zie je alle details achter je voertuig, zoals kentekens.

Minpunten
  • Deze achtercamera werkt alleen met AZDome-dashcams die een achtercamera met full HD-resolutie ondersteunen.

Veelgestelde vragen over de AZDome Full HD Achtercamera.

De AZDome Full HD Achtercamera. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.