1. Overig
 2. AZDome M63 Pro True Dashcam.

AZDome M63 Pro True Dashcam.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de AZDome M63 Pro True Dashcam. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de AZDome M63 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de AZDome M63 Pro True Dashcam.

De AZDome M63 Pro True Dashcam biedt je alle mogelijkheden die je nodig hebt voor veilig rijden. De camera filmt in 4K resolutie, waardoor je ook kentekens goed kunt lezen. De grote beeldhoek van 170 graden betekent dat je ook de rijbanen naast je auto filmt. Als er onverwacht bewegingen plaatsvinden slaat de camera automatisch beelden op via de G sensor. Je voedt de camera eenvoudig via de sigarettenaansteker van je auto en hij start automatisch wanneer je je auto start. De ingebouwde GPS module laat je je snelheid zien, wat het risico op een boete vermindert. Kortom, met de AZDome M63 Pro True Dashcam heb je de perfecte metgezel voor veilig rijden.

Pluspunten
 • De dashcam maakt videobeelden in 4K-resolutie, waardoor kentekens duidelijk zichtbaar zijn

  .

  Met de G-sensor slaat de dashcam automatisch beelden op bij onverwachte bewegingen

  .

  Met behulp van de GPS-module laat de dashcam altijd zien hoe hard je rijdt, waardoor je minder risico loopt op een boete.

Minpunten
 • Je monteert de dashcam schuin op je voorruit, waardoor deze minder geschikt is voor de vlakke voorruit van vrachtwagens.Je monteert de dashcam schuin op je voorruit, waardoor deze minder geschikt is voor de vlakke voorruit van vrachtwagens.Je monteert de dashcam schuin op je voorruit, waardoor deze minder geschikt is voor de vlakke voor.

Veelgestelde vragen over de AZDome M63 Pro True Dashcam.

De AZDome M63 Pro True Dashcam. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.