1. Overig
 2. Azuri Telefoonhouder Auto Luchtrooster.

Azuri Telefoonhouder Auto Luchtrooster.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Azuri Telefoonhouder Auto Luchtrooster. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Azuri AZUHMINI en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Azuri Telefoonhouder Auto Luchtrooster.

Met de Azuri Telefoonhouder Auto Luchtrooster geef je je toestel een stevige plek in je auto. Deze onopvallende houder is voorzien van rubberen pootjes die je gemakkelijk in je luchtrooster schuift. De antisliplaag op de houder zorgt ervoor dat je toestel stevig op zijn plek blijft staan. Bovendien is de houder 360° draaibaar waardoor je perfect de beste kijkhoek kunt creëren. Je hebt geen gereedschap of extra accessoires nodig om de houder te bevestigen. Met deze telefoonhouder kun je dus eenvoudig en snel je toestel in je auto plaatsen.

Pluspunten
 • Tussen een klem zit je toestel stevig vast, ook als je over een hobbelige weg rijdt

  .

  Je apparaat blijft stevig gemonteerd, zelfs als je over een hobbelig pad rijdt. Je installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig

  .

  Deze telefoonhouder installeer je snel en eenvoudig. Omdat je smartphone binnen handbereik zit, bedien je eenvoudig je navigatie- of muziekapp

  .

  Omdat je smartphone dichtbij is, kun je gemakkelijk je navigatie- of muziekapp bedienen.

Minpunten
 • Je laadt je telefoon onderweg niet op

  .

  Het dragen van zware telefoons zorgt ervoor dat het luchtrooster verschuift en dat je je scherm niet meer goed uit het oog kunt houden.

Veelgestelde vragen over de Azuri Telefoonhouder Auto Luchtrooster.

De Azuri Telefoonhouder Auto Luchtrooster. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.