1. Overig
  2. BlackVue DR590X-2CH Full HD Wifi Dashcam 32GB.

BlackVue DR590X-2CH Full HD Wifi Dashcam 32GB.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BlackVue DR590X-2CH Full HD Wifi Dashcam 32GB. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Blackvue DR590X-2CH 32GB en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de BlackVue DR590X-2CH Full HD Wifi Dashcam 32GB.

De BlackVue DR590X-2CH Full HD Wifi Dashcam 32GB biedt een uitstekende prestatie bij het vastleggen van de verkeerssituatie. De camera's hebben een 2.1 megapixel STARVIS sensor, waardoor je scherpe full HD beelden krijgt en details in het donker zichtbaar zijn. Met 60 frames per seconde blijven bewegende onderwerpen scherp. De ingebouwde wifi zorgt voor een stabiele cloud verbinding, waardoor je beelden automatisch worden geüpload. Met de BlackVue app kun je de beelden terugkijken. De G-sensor detecteert onverwacht bewegingen en slaat de beelden op, zodat je altijd bewijs hebt. De BlackVue DR590X-2CH Dashcam is ook voorzien van een geavanceerde bewegingsdetectie-functie, waarmee het je auto in de gaten houdt als je hem geparkeerd hebt. De detectie is zo gevoelig dat zelfs het kleinste bewegingsverschil wordt vastgelegd. Daarnaast is de beeldkwaliteit aan te passen met verschillende instellingen, waaronder helderheid, kleur en contrast. Zo stel je de dashcam in voor optimale prestaties.

Pluspunten
  • De 2 dashcams filmen wat er zich voor en achter de auto afspeelt. Dankzij de 2.1 megapixel STARVIS sensor maak je scherpe beelden, zowel overdag als 's nachts. Maak een stabiele cloudverbinding dankzij de ingebouwde wifi, waardoor de beelden automatisch worden geüpload.

Minpunten
  • Voor een stabiele 4G en GPS verbinding moet u de optionele CM100LTE-M GL module aanschaffen

    .

    Om gebruik te maken van de parkeerstand hebt u een externe voedingskabel nodig.

Veelgestelde vragen over de BlackVue DR590X-2CH Full HD Wifi Dashcam 32GB.

De BlackVue DR590X-2CH Full HD Wifi Dashcam 32GB. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.