1. Overig
 2. BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam 32GB.

BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam 32GB.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam 32GB. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Blackvue DR750X-2CH 32GB en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam 32GB.

De BlackVue DR750X-2CH Full HD Cloud Dashcam 32GB biedt meer dan alleen veiligheid. Deze dashcam heeft ook een geavanceerde functie die de chauffeur helpt bij navigatie. Met de ingebouwde GPS-module worden locatiegegevens vastgelegd en worden ze gekoppeld aan de opgenomen video's. Zo kun je gemakkelijk een route traceren en je reisgeschiedenis bekijken. Ook kun je de gegevens gebruiken om jouw reis en je prestaties te analyseren. Daarnaast biedt de BlackVue DR750X-2CH Full HD Cloud Dashcam 32GB ook een aantal opties om de camera's te beheren. Zo kun je de opnamekwaliteit aanpassen, het opnamegebied selecteren, de opnametijd instellen, de opnamefrequentie instellen en de instellingen aanpassen voor het detecteren van bewegingen. Met deze opties kun je de beste prestaties uit je dashcam halen.

Pluspunten
 • De 2 dashcams filmen wat er voor en achter de auto gebeurt

  .

  Dankzij de STARVIS-sensor maak je dag en nacht scherpe beelden

  .

  Maak een stabiele cloudverbinding via een externe wifi-hotspot, waardoor je beelden automatisch naar de cloud worden geüpload.

Minpunten
 • Wil je liever geen externe wifi hotspot plaatsen in je auto, dan moet je de optionele BlackVue CM100LTE module kopen.

Veelgestelde vragen over de BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam 32GB.

De BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam 32GB. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.