1. Overig
 2. BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam 64GB.

BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam 64GB.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam 64GB. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Blackvue DR750X-2CH Plus 64GB en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam 64GB.

De BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam 64GB biedt niet alleen al deze features, maar het is ook voorzien van een hoge opslagcapaciteit. Met de ingebouwde 64GB microSD kaart kun je tot wel 16 uur aan video-opnames bewaren. Deze kaart is eveneens uit te breiden met een extra kaart van maximaal 256GB. Met deze combinatie kun je zelfs maanden aan beelden opslaan. Ook is het mogelijk om een bepaalde opname te markeren als belangrijk, waardoor deze opname voorrang krijgt bij het uploaden naar de cloud. Daarnaast is de BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam 64GB voorzien van een ingebouwde GPS-ontvanger, waardoor je exact kunt zien waar je bent geweest. De BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam 64GB is een betrouwbare, krachtige en innovatieve dashcam die je precies krijgt wat je nodig hebt voor je dagelijkse ritten. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het onderhouden van de dashcam. De BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam 64GB is daarom de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige dashcam.

Pluspunten
 • De 2 dashcams filmen wat er voor en achter de auto gebeurt

  .

  Dankzij de STARVIS-sensor maak je dag en nacht scherpe beelden

  .

  Maak een stabiele cloudverbinding via een externe WiFi-hotspot, waardoor je beelden automatisch naar de cloud worden geüpload.

Minpunten
 • Wil je liever geen externe wifi hotspot plaatsen in je auto, dan dien je de optionele BlackVue CM100LTE module aan te schaffen.

Veelgestelde vragen over de BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam 64GB.

De BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam 64GB. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.