1. Overig
  2. BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam 32GB.

BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam 32GB.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam 32GB. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Blackvue DR900X-2CH Plus 32GB en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam 32GB.

Daarnaast zijn er nog veel meer functies waarmee je je veiligheid op de weg kunt verbeteren. De BlackVue DR900X-2CH heeft bijvoorbeeld een Voice Guide waarmee je meldingen krijgt over de verkeerssituatie. Ook kun je een bewegingssensor instellen, waardoor de camera automatisch opneemt als er iets beweegt in het beeld. Deze Dashcam heeft ook een Impact Detection-functie, waarmee de camera een alarm geeft als er iets gebeurt. Zo heb je altijd controle over de verkeerssituatie. Met deze slimme functies, de 4K beeldkwaliteit en de wifi-verbinding is de BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam 32GB de beste keuze voor je veiligheid op de weg.

Pluspunten
  • De 2 dashcams filmen wat er voor en achter de auto gebeurt. Dankzij de 8 megapixel STARVIS-sensor kunt u scherpe en heldere beelden opnemen in 4K-beeldresolutie. Maak een stabiele cloudverbinding via een externe WiFi-hotspot, waardoor uw afbeeldingen automatisch naar de cloud worden geüpload.

Minpunten
  • Wil je liever geen externe wifi hotspot plaatsen in je auto, dan dien je de optionele BlackVue CM100LTE module aan te kopen.

Veelgestelde vragen over de BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam 32GB.

De BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam 32GB. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.