1. Overig
  2. BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam 64GB.

BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam 64GB.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam 64GB. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Blackvue DR900X-2CH Plus 64GB en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam 64GB.

De BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam 64GB biedt een unieke manier om je verkeerssituatie te bewaken. Deze dubbele dashcam beschikt over een 8 megapixel STARVIS sensor, die voor scherpe beelden en heldere details in het donker zorgt. De camera's hebben een kijkhoek van 162 graden, waardoor je een groot deel van de weg voor je auto vastlegt. Daarnaast worden ook andere rijbanen en fietspaden in beeld gebracht. De BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam 64GB is ook uitgerust met een externe wifi hotspot, zodat je een stabiele verbinding maakt met de cloud. Al je beelden worden automatisch naar de cloud geüpload. Met de BlackVue app kun je de beelden terugkijken op je mobiele apparaat. Daarnaast heeft de dashcam ook een G-sensor die onverwachte bewegingen detecteert. Zo worden bijvoorbeeld plots remmen of een botsing direct vastgelegd, waardoor je altijd bewijs hebt.

Pluspunten
  • De 2 dashcams filmen wat er voor en achter de auto gebeurt. Dankzij de 8 megapixel STARVIS sensor neem je scherpe en heldere beelden op in 4K beeldresolutie. Maak een stabiele cloudverbinding via een externe wifi hotspot, waardoor je beelden automatisch naar de cloud worden geüpload. De 2 dashcams filmeert wat er voor en achter de auto gebeurt. Dankzij de 8 megapixel STARVIS sensor neem je scherpe en heldere beelden op in 4K beeldresolutie. Maak een stabiele cloudverbinding via een externe wifi hotspot, waardoor je beelden automatisch naar de cloud worden geüpload.

Minpunten
  • Wil je liever geen externe wifi hotspot plaatsen in je auto, dan dien je de optionele BlackVue CM100LTE-module aan te schaffen.

Veelgestelde vragen over de BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam 64GB.

De BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam 64GB. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.