1. Overig
 2. BlueBuilt Snelle Autolader 20W Zwart + Veripart Lightning Kabel 1m Kunststof Wit.

BlueBuilt Snelle Autolader 20W Zwart + Veripart Lightning Kabel 1m Kunststof Wit.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BlueBuilt Snelle Autolader 20W Zwart + Veripart Lightning Kabel 1m Kunststof Wit. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Veripart VPCL1W en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de BlueBuilt Snelle Autolader 20W Zwart + Veripart Lightning Kabel 1m Kunststof Wit.

Met de BlueBuilt Snelle Autolader 20W Zwart + Veripart Lightning Kabel 1m Kunststof Wit kun je onderweg je iPhone en het toestel van je bijrijder tegelijkertijd snel opladen. De Lightning kabel is gemakkelijk aan te sluiten op je iPhone en je lege batterij is binnen een half uur voor 50 procent opgeladen. Dankzij de Power Delivery technologie gebeurt dit nog sneller dan normaal. Op de andere usb A poort sluit je een extra apparaat aan en met Quick Charge is het opladen van oudere Android smartphones ook nog eens snel geregeld. Je hebt hier wel een extra kabel voor nodig. De BlueBuilt oplader is zeer betrouwbaar en je ontvangt hier 5 jaar garantie op. Met de BlueBuilt Snelle Autolader 20W Zwart + Veripart Lightning Kabel 1m Kunststof Wit ben je verzekerd van een snelle oplaadbeurt onderweg. De Lightning kabel sluit gemakkelijk aan op je iPhone en je lege batterij is binnen een half uur voor 50 procent opgeladen. Met de Power Delivery technologie gaat dit nog sneller dan normaal. Ook oudere Android smartphones kunnen snel worden opgeladen met Quick Charge via de usb A poort. Je hebt hiervoor wel een extra kabel nodig. De BlueBuilt oplader is zeker betrouwbaar en je krijgt hier 5 jaar garantie op.

Pluspunten
 • Met twee snelladers kunnen twee apparaten tegelijk extra snel worden opgeladen

  .

  Je iPhone kan binnen een half uur voor 50 procent opgeladen worden

  .

  Je krijgt 5 jaar garantie op deze BlueBuilt autolader.

Minpunten
 • Een kunststofkabel gaat sneller kapot dan een nylon of kevlarkabel.

Veelgestelde vragen over de BlueBuilt Snelle Autolader 20W Zwart + Veripart Lightning Kabel 1m Kunststof Wit.

De BlueBuilt Snelle Autolader 20W Zwart + Veripart Lightning Kabel 1m Kunststof Wit. vind je in de volgende kleur of kleuren: Wit.