1. Overig
 2. Fixed Click Telefoonhouder Auto Luchtrooster.

Fixed Click Telefoonhouder Auto Luchtrooster.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Fixed Click Telefoonhouder Auto Luchtrooster. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Fixed FIXH-CLI-V en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Fixed Click Telefoonhouder Auto Luchtrooster.

De Fixed Click Telefoonhouder Auto Luchtrooster is een handige accessoire voor als je met de auto op pad bent. Met de klem plaats je de houder gemakkelijk in het luchtrooster van je auto. Je telefoon zit daardoor goed vast, ook als je over een hobbelige weg rijdt. Je hebt je smartphone altijd binnen handbereik, waardoor je eenvoudig je navigatie- en muziekapps kunt bedienen. Door het kogelgewricht in de houder kun je de navigatie horizontaal of verticaal bekijken. Wil je je smartphone onderweg ook nog opladen? Kies dan voor een autolader bij je bestelling. Met de Fixed Click Telefoonhouder Auto Luchtrooster heb je altijd een handige navigatiehulp bij je!

Pluspunten
 • Tussen een klem zit je toestel stevig vast, ook als je over een hobbelige weg rijdt

  .

  - Tussen een klem zit je apparaat stevig vast, zelfs als je over een hobbelige weg rijdt. Je installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig

  .

  - Je installeert deze telefoonhouder snel en gemakkelijk. Omdat je smartphone binnen handbereik is, bedien je eenvoudig je navigatie- of muziekapp

  .

  - Omdat je smartphone binnen handbereik is, bedien je gemakkelijk je navigatie- of muziekapp.

Minpunten
 • Je laadt je smartphone onderweg niet op

  .

  Dit komt omdat zwaardere smartphones voor een verschuiving van het luchtrooster zorgen, waardoor je je scherm niet goed meer kunt zien.

Veelgestelde vragen over de Fixed Click Telefoonhouder Auto Luchtrooster.

De Fixed Click Telefoonhouder Auto Luchtrooster. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.