1. Overig
  2. Hama Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit/Luchtrooster.

Hama Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit/Luchtrooster.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Hama Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit/Luchtrooster. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Hama 62409 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Hama Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit/Luchtrooster.

Met de Hama Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit/Luchtrooster kun je je smartphone altijd bij de hand houden tijdens het autorijden. De telefoonhouder is geschikt voor elke smartphone van maximaal 11 centimeter breed. Hij kan gemakkelijk geïnstalleerd worden op je dashboard, voorruit of luchtrooster. De montage op je dashboard wordt makkelijk gemaakt door de plakstrip. Voor de voorruit en het luchtrooster gebruik je een zuignap of een roosterklem. De Hama Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit/Luchtrooster is eenvoudig in gebruik. Je klemt je smartphone erin met een handmatige klem. Je hoeft je telefoonhoesje er niet af te doen, want je kunt de breedte van de klem zelf instellen. Helaas heeft de autohouder geen oplaadfunctie.

Pluspunten
  • Tussen de klem zit je apparaat stevig vast, zelfs als je over een hobbelige weg rijdt. Deze telefoonhouder installeer je snel en eenvoudig. Je kunt zelf kiezen of je de houder op je dashboard, voorruit of luchtrooster plaatst.

Minpunten
  • Je laad je telefoon onderweg niet op.

Veelgestelde vragen over de Hama Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit/Luchtrooster.

De Hama Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit/Luchtrooster. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.