1. Overig
  2. Innovv K5 2CH Dual Motor Dashcam.

Innovv K5 2CH Dual Motor Dashcam.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Innovv K5 2CH Dual Motor Dashcam. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Innovv K5 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Innovv K5 2CH Dual Motor Dashcam.

Met de Innovv K5 2CH Dual Motor Dashcam leg je al je ritten vast. Deze waterbestendige beveiliging is geschikt voor zowel harde regen als zonnige dagen. Je ontvangt een externe microfoon die je geluid rondom je motor opneemt. Je legt gemakkelijk het bewijs vast voor de verzekering. De voorcamera filmt in 4K resolutie en de achtercamera in full hd. De camera's maken het makkelijk om kentekens en andere details te herkennen. Met de meegeleverde afstandsbediening maak je onderweg foto's of sla je beelden meteen op. Je bevestigt de afstandsbediening aan je stuur, waardoor je deze gemakkelijk gebruikt. Als je motor geparkeerd staat, kan de dashcam ook als beveiliging gebruikt worden. Als de camera een trilling voelt, zal hij een minuut aan beeld opnemen. Met de Innovv K5 2CH Dual Motor Dashcam heb je altijd een bewijs bij een ongeluk of vandalisme.

Pluspunten
  • Je kunt de dual dashcam ook gebruiken als het regent, aangezien hij waterbestendig is. De voorcamera maakt 4K resolutie videobeelden en de achtercamera maakt opnames in full hd. Met de externe microfoon kun je het geluid rond de motor opnemen, wat handig is als er een ongeval plaatsvindt.

Minpunten
  • Deze dashcam heeft geen beeldscherm waarmee je beelden direct terugkunt kijken.

Veelgestelde vragen over de Innovv K5 2CH Dual Motor Dashcam.

De Innovv K5 2CH Dual Motor Dashcam. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.