1. Overig
  2. JVC KW-M560BT.

JVC KW-M560BT.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de JVC KW-M560BT. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de JVC KWM560BT en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de JVC KW-M560BT.

De JVC KW-M560BT is de perfecte autoradio voor mensen die hun smartphone willen verbinden met de radio in de auto. Het 2-DIN formaat maakt het eenvoudig om te installeren en je hebt direct toegang tot je favoriete apps. Android Auto en Apple CarPlay zorgen ervoor dat je je smartphone kunt synchroniseren met het touchscreen van de autoradio. Zo kun je gebruik maken van navigatie, bellen en muziek luisteren tijdens het rijden. De usb-aansluiting zorgt ervoor dat je je smartphone kunt opladen terwijl je muziek speelt. Met de JVC KW-M560BT voorkom je gedoe met knoppen. Bediening gaat eenvoudig door middel van het touchscreen. Je kunt het menu navigeren door met je vingertoppen te drukken of vegen. Je kunt de klankinstellingen en instellingen aanpassen aan jouw voorkeur. Met een krachtige 4 x 50 watt versterker en een variabel kleureneffect, is het een echte muziekbeleving in de auto.

Pluspunten
  • Met Android Auto en Apple CarPlay kun je handige apps van je telefoon gebruiken op je autoradio. Je laadt je smartphone via de USB-aansluiting op terwijl je muziek speelt. Je bedient de autoradio door met je vingertoppen op het touch-scherm te drukken.

Minpunten
  • De autoradio heeft geen DAB+ zoals de JVC Kenwood KW-M565DBT.

Veelgestelde vragen over de JVC KW-M560BT.

De JVC KW-M560BT. vind je in de volgende kleur of kleuren: .