1. Overig
  2. JVC KW-M565DBT.

JVC KW-M565DBT.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de JVC KW-M565DBT. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de JVC KWM565DBT en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de JVC KW-M565DBT.

Met de JVC KW-M565DBT kun je eindelijk je smartphone ervaring naar je auto brengen. De 2-DIN autoradio is uitgerust met de meest recente technologie, waaronder Android Auto en Apple CarPlay. Hiermee kun je navigeren, bellen met handsfree en je favoriete muziek streamen. De autoradio is ook voorzien van een DAB+ tuner, waarmee je naar digitale radio kunt luisteren. Door het digitale signaal krijg je geen last van storende ruis. Bovendien krijg je er een DAB+ antenne bij, waarmee je direct aan de slag kunt. Ook kun je onderweg je smartphone opladen via de usb aansluiting.

Pluspunten
  • Met Android Auto en Apple CarPlay maak je gebruik van handige apps van je telefoon op de autoradio. Dankzij de DAB+ tuner geniet je van een ruisvrije radiokwaliteit. Via de USB-aansluiting laad je jouw smartphone op terwijl je muziek speelt.

Minpunten
  • Je speelt geen cd's af op de autoradio.

Veelgestelde vragen over de JVC KW-M565DBT.

De JVC KW-M565DBT. vind je in de volgende kleur of kleuren: .