1. Overig
  2. Lampa Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet.

Lampa Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Lampa Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Lampa 72558 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Lampa Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet.

Gebruik je telefoon veilig onderweg met de Lampa Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet. Deze telefoonhouder is speciaal ontworpen om in ronde luchtroosters te bevestigen, maar hij is ook geschikt voor normale luchtroosters. Met deze telefoonhouder kun je je smartphone eenvoudig en snel vastklikken. Je plakt een metalen plaatje op je smartphone en vervolgens bevestig je je telefoon op de magnetische telefoonhouder. Deze houder houdt je scherm vrij, zodat je je toestel makkelijk kunt bedienen. Om de lading te vergemakkelijken, kun je de oplaadkabel aan de achterkant aan de haakjes bevestigen. Zo hangt de kabel niet los onder je telefoon. Deze telefoonhouder is een handig en veilig hulpmiddel tijdens het autorijden.

Pluspunten
  • Het installeren is makkelijk en duurt niet lang. Je plaatst je telefoon snel en makkelijk in de houder. Omdat je smartphone binnen handbereik is, bedien je makkelijk je navigatie- of muziekapp.

Minpunten
  • Je laadt je telefoon onderweg niet op

    .

    Het hebben van zware telefoons zorgt ervoor dat je luchtrooster verschuift waardoor je je scherm niet goed meer kunt zien.

Veelgestelde vragen over de Lampa Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet.

De Lampa Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.