1. Overig
  2. Nextbase 322GW + Achtercamera.

Nextbase 322GW + Achtercamera.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nextbase 322GW + Achtercamera. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Nextbase 276381 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Nextbase 322GW + Achtercamera.

Met de Nextbase 322GW Wifi + Rear View achtercamera heb je altijd een duidelijk overzicht van de verkeerssituatie voor en achter je auto. De dashcam en de Rear View achtercamera filmen in full hd 1080p en laten je elk detail zien. De Rear View camera kun je eenvoudig in je dashcam klikken. De Emergency SOS functie stuurt automatisch de locatiegegevens naar hulpdiensten, zodat je reis veiliger is. De GPS sensor geeft precies aan waar het ongeluk heeft plaatsgevonden. Je beelden kan je gemakkelijk verzenden via bluetooth of wifi naar je smartphone. Zo bekijk je de beelden in hoge kwaliteit en zie je alles duidelijk van de weg. Bovendien bedien je de dashcam makkelijk met het touchscreen en het gebruiksvriendelijk menu. Daarnaast kun je ook de voice control functie gebruiken om de dashcam aan te sturen met je stem.

Pluspunten
  • Je neemt zowel de verkeerssituatie voor de auto als achter de auto op. De dashcam waarschuwt automatisch hulpdiensten bij een ongeval. Via bluetooth en wifi bekijk je jouw ritten terug op je smartphone of tablet.

Minpunten
  • De dashcam waarschuwt je niet voor flitsers

    .

    De dashcam werkt niet met een geheugenkaart met een lagere leessnelheid van 100 MB/s.

Veelgestelde vragen over de Nextbase 322GW + Achtercamera.

De Nextbase 322GW + Achtercamera. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.