1. Overig
  2. Nextbase 422GW.

Nextbase 422GW.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nextbase 422GW. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Nextbase 276382 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Nextbase 422GW.

De Nextbase 422GW dashcam biedt een unieke rijervaring. De camera filmt in hoge kwaliteit Quad HD resolutie. Daarnaast is heeldmateriaal makkelijk te verzenden naar je smartphone via Bluetooth of WiFi. Met de ingebouwde Alexa functie kun je onderweg muziek afspelen, het weer bekijken of een route zoeken. Ook kan je beeldmateriaal starten of stoppen, beelden sturen of een foto maken. Met de GPS sensor weet je precies waar een ongeluk plaatsvond en kan je dankzij de Emergency SOS functie direct hulpdiensten inschakelen. Je bedient de dashcam gemakkelijk met het gebruiksvriendelijke touchscreen. De Nextbase 422GW dashcam is de perfecte oplossing voor een veilige en comfortabele rit.

Pluspunten
  • Met behulp van Alexa bedien je de dashcam zodat je handen aan het stuur kunnen blijven. De dashcam waarschuwt automatisch hulpdiensten in het geval van een ongeluk. Via Bluetooth en Wi-Fi bekijk je jouw ritten terug op je smartphone of tablet.

Minpunten
  • De dashcam waarschuwt je niet voor flitsers

    .

    Let op: de dashcam werkt niet met een geheugenkaart met een lagere leessnelheid van 100 MB/s.

Veelgestelde vragen over de Nextbase 422GW.

De Nextbase 422GW. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.