1. Overig
 2. Nextbase 522GW.

Nextbase 522GW.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nextbase 522GW. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Nextbase 276383 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Nextbase 522GW.

De Nextbase 522GW is een slimme dashcam die de veiligheid van je rit naar een hoger niveau tilt. De dashcam filmt in een hoge quad hd resolutie, waardoor alle details goed zichtbaar zijn. Met het ingebouwde polarisatie filter voorkom je reflectie van de voorruit op je beeldmateriaal. Daarnaast maak je gebruik van Alexa spraakbesturing om muziek af te spelen, het weer te bekijken of een route te vinden. Ook kan Alexa opnames starten of stoppen en beelden versturen. De Nextbase 522GW is uitgerust met een GPS sensor waardoor je precies weet waar een ongeluk plaatsvond. Om de veiligheid te verhogen, heeft de dashcam een Emergency SOS functie waardoor je locatiegegevens direct worden verstuurd naar hulpdiensten als je in een situatie terecht komt waar je hulp nodig hebt. De beelden van de dashcam verstuur je direct naar je smartphone via bluetooth of wifi. De 3 inch touchscreen geeft je een gebruiksvriendelijk menu waarmee je de dashcam gemakkelijk bedient.

Pluspunten
 • Dankzij de ingebouwde polarisatiefilter voorkomt de dashcam reflecties in je opnames. Met behulp van Alexa bedien je de dashcam zodat je handen aan het stuur blijven. De dashcam waarschuwt automatisch de hulpdiensten in het geval van een ongeluk.

Minpunten
 • De dashcam waarschuwt je niet voor flitsers

  .

  -> De dashcam waarschuwt je niet voor camera's. Je hebt een geheugenkaart nodig met een minimale leessnelheid van 100 MB/s

  .

  -> Je hebt een geheugenkaart nodig met een minimale leessnelheid van 100 MB / s.

Veelgestelde vragen over de Nextbase 522GW.

De Nextbase 522GW. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.