1. Overig
 2. Nextbase 522GW + Achtercamera.

Nextbase 522GW + Achtercamera.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nextbase 522GW + Achtercamera. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Nextbase 276390 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Nextbase 522GW + Achtercamera.

Met de Nextbase 522GW dashcam kun je de verkeersomstandigheden voor en achter je auto in hoge kwaliteit opnemen. Beide camera's hebben een beeldhoek van 140 graden, waardoor je de rijbanen naast je ook in beeld hebt. De voorcamera heeft een ingebouwd polarisatiefilter wat ervoor zorgt dat er minder reflectie is van de voorruit. Met behulp van Alexa spraakbesturing bedien je de dashcam zonder je handen van het stuur te halen. Je kunt op deze manier muziek afspelen, het weerbericht opvragen of een route plannen. De Emergency SOS functie stuurt bij een ongeval automatisch je locatie naar hulpdiensten. Het beeldmateriaal verstuur je gemakkelijk naar je smartphone via bluetooth of wifi. De Nextbase 522GW dashcam is een uitstekend hulpmiddel om veilig de weg op te gaan. Met de Nextbase 522GW dashcam ben je altijd voorbereid op verkeerssituaties. Daarnaast heb je alle gegevens bij de hand als je die nodig hebt. De beeldkwaliteit is uitstekend, dankzij de quad hd resolutie van de voorcamera en de full hd resolutie van de achtercamera. De beeldhoek van 140 graden zorgt ervoor dat je ook de rijbanen naast je in beeld hebt. Het ingebouwde polarisatiefilter zorgt voor minder reflectie van je voorruit in het beeldmateriaal. Met de Alexa spraakbesturing kun je de dashcam bedienen zonder je handen van het stuur te halen. Je kunt via deze bediening muziek afspelen, het weerbericht opvragen of een route plannen. Bovendien stuurt de Emergency SOS functie bij een ongeval automatisch je locatie naar hulpdiensten. Het beeldmateriaal verstuur je makkelijk naar je smartphone via bluetooth of wifi. De Nextbase 522GW dashcam is een uitstekend hulpmiddel om veilig de weg op te gaan.

Pluspunten
 • Je neemt zowel de verkeerssituatie voor als achter de auto in de gaten. Met behulp van Alexa spraakbesturing houd je je handen aan het stuur terwijl je de dashcam bedient. De dashcam stuurt automatisch je locatie naar hulpdiensten na een ongeluk.

Minpunten
 • De dashcam waarschuwt je niet voor flitsers

  .

  -> De dashcam waarschuwt je niet voor flash

  .

  Je hebt een geheugenkaart nodig met een minimale leessnelheid van 100 MB/s

  .

  -> Je hebt een geheugenkaart nodig met een minimale leessnelheid van 100 MB/s.

Veelgestelde vragen over de Nextbase 522GW + Achtercamera.

De Nextbase 522GW + Achtercamera. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.