1. Overig
 2. Nextbase 622GW.

Nextbase 622GW.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nextbase 622GW. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Nextbase 276399 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Nextbase 622GW.

De Nextbase 622GW dashcam filmt jouw autoritten in 4K-kwaliteit en heeft een ingebouwd polarisatiefilter. Dit filter vermindert reflectie op de voorruit en geeft je helderder beelden. Met de Alexa spraakbesturing kun je muziek afspelen, het weer bekijken of een route voorstellen tijdens het rijden. Alexa heeft ook de mogelijkheid om opnames te starten, te stoppen en beelden te versturen. De Emergency SOS functie stuurt automatisch jouw locatiegegevens door naar hulpdiensten. Zo wordt er direct hulp ingeschakeld bij een ongeluk. Verder kun je de opgenomen beelden eenvoudig verzenden naar je smartphone via bluetooth of wifi. Bedien daarnaast de dashcam met het 3 inch touchscreen en het intuïtieve menu. De Nextbase 622GW dashcam biedt je niet alleen de beste beeldkwaliteit, maar ook maximale veiligheid.

Pluspunten
 • De dashcam filmt in 4K-resolutie, waardoor gedetailleerde videobeelden worden gecreëerd

  .

  De ingebouwde polarisatiefilter helpt om reflecties in de opnames te voorkomen

  .

  Met behulp van Alexa kun je de dashcam met spraakbesturing bedienen, zodat je handen aan het stuur blijven.

Minpunten
 • De dashcam waarschuwt je niet voor flitsers.-> De dashcam waarschuwt je niet voor flitspalen. Je hebt een geheugenkaart nodig met een minimale leessnelheid van 100 MB/s.-> Je hebt een geheugenkaart nodig met een minimale leessnelheid van 100 MB per seconde.

Veelgestelde vragen over de Nextbase 622GW.

De Nextbase 622GW. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.