1. Overig
 2. Otterbox Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met MagSafe Magneet.

Otterbox Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met MagSafe Magneet.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Otterbox Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met MagSafe Magneet. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Otterbox 78-80446 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Otterbox Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met MagSafe Magneet.

Krijg eenvoudig toegang tot je navigatie met de Otterbox Universele Telefoonhouder Auto met MagSafe Dashboard/Voorruit. Deze houder is speciaal ontworpen voor de iPhone 12, 13 en 14 series met een op maat gemaakte MagSafe magneet. Plaats je iPhone in horizontale of verticale positie en je bent klaar om te gaan. De houder heeft een stevige zuignap om hem op je dashboard of voorruit te bevestigen. De arm is verstelbaar, waardoor je altijd het juiste uitzicht hebt. Let er wel op dat de MagSafe magneet het beste werkt als je telefoon niet in een te dik hoesje zit. Geniet onderweg veilig van je navigatie en stijlvolle design met de Otterbox Universele Telefoonhouder Auto met MagSafe Dashboard/Voorruit. Geniet onderweg van je navigatie met de Otterbox Universele Telefoonhouder Auto met MagSafe Dashboard/Voorruit. Deze houder is speciaal ontworpen met een ingebouwde MagSafe magneet voor de iPhone 12, 13 en 14 series. Met de verstelbare arm kun je je iPhone altijd in een ideale positie houden. Ook is de houder uitgerust met een stevige zuignap, waardoor je 'm gemakkelijk op je dashboard of voorruit bevestigt. Let er wel op dat de MagSafe magneet het beste werkt als je telefoon niet in een te dik hoesje zit. Geniet van een stijlvolle design en veilig navigeren met de Otterbox Universele Telefoonhouder Auto met MagSafe Dashboard/Voorruit.

Pluspunten
 • Je installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig. Je plaatst je iPhone 12, 13 of 14 snel en eenvoudig op de MagSafe magneet. Een zuignap is snel en eenvoudig te bevestigen op je dashboard of raam.

Minpunten
 • Je laadt je telefoon onderweg niet op

  .

  -> Je laad je telefoon onderweg niet op

  .

  Een zuignap blijft niet op elk dashboard even goed plakken

  .

  -> Een zuignap blijft niet op elk dashboard even stevig plakken.

Veelgestelde vragen over de Otterbox Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met MagSafe Magneet.

De Otterbox Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met MagSafe Magneet. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.