1. Overig
  2. Otterbox Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Magneet.

Otterbox Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Magneet.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Otterbox Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Magneet. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Otterbox 78-80445 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Otterbox Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Magneet.

Product naam: Otterbox Universele Telefoonhouder Auto met MagSafe Luchtrooster. Productbeschrijving: Bevestig je iPhone 12, 13 of 14 in stijl en veilig op de Otterbox Universele Telefoonhouder Auto met MagSafe Luchtrooster. Deze universele telefoonhouder heeft een ingebouwde MagSafe magneet waarmee je je iPhone 12, 13 of 14 series vastmaakt. Je telefoon kan horizontaal of verticaal worden bevestigd, zodat je gemakkelijk je navigatie kunt aflezen. De houder is eenvoudig te bevestigen in je luchtrooster met een klem. Let er echter op dat je telefoon niet in een te dik hoesje zit, aangezien de MagSafe magneet dan niet optimaal werkt. Geniet van een stijlvolle en veilige rit met de Otterbox Universele Telefoonhouder Auto met MagSafe Luchtrooster.

Pluspunten
  • Je installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig. Je plaats je telefoon snel en eenvoudig in de houder. Omdat je smartphone binnen handbereik zit, bedien je gemakkelijk je navigatie- of muziekapp.

Minpunten
  • Je laadt je telefoon onderweg niet op

    .

    Het dragen van zware telefoons maakt dat je luchtrooster verschuift waardoor je je scherm niet goed meer ziet.

Veelgestelde vragen over de Otterbox Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Magneet.

De Otterbox Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Magneet. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.