1. Overig
  2. Otterbox Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Magneet Oplaadpakket voor iPhone.

Otterbox Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Magneet Oplaadpakket voor iPhone.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Otterbox Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Magneet Oplaadpakket voor iPhone. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Veripart VPCL1W en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Otterbox Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Magneet Oplaadpakket voor iPhone.

Met het Otterbox Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor iPhone heb je alles wat je nodig hebt om je iPhone onderweg op te laden en veilig te gebruiken. Je klikt je iPhone 12, 13 of 14 gemakkelijk magnetisch vast op deze telefoonhouder met MagSafe magneet. De houder is speciaal ontworpen voor deze iPhones en niet geschikt voor andere smartphones. Je kunt je iPhone ook makkelijk kantelen, zodat je je navigatie of andere apps comfortabel af kunt lezen. Gebruik de meegeleverde autolader en kabel om je toestel extra snel op te laden. Na een half uur opladen is je batterij weer voor 50 procent vol. Let er wel op dat de magneet minder goed werkt als je een dik hoesje gebruikt. Voor de beste resultaten raden we je aan om een MagSafe hoesje te gebruiken. Met dit oplaadpakket blijft je iPhone altijd stevig vastzitten.

Pluspunten
  • Laad je iPhone 12, 13 of 14 onderweg extra snel op met de meegeleverde autolader en oplaadkabel. Je installeert deze telefoonhouder snel en gemakkelijk. Plaats je telefoon snel in de houder.

Minpunten
  • Hele zware telefoons zorgen ervoor dat je luchtrooster verschuift, waardoor je je scherm niet meer goed kunt zien.

Veelgestelde vragen over de Otterbox Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Magneet Oplaadpakket voor iPhone.

De Otterbox Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Magneet Oplaadpakket voor iPhone. vind je in de volgende kleur of kleuren: Wit.